Akbank’tan müşterilerine özel çıkarttığı kampanya sayesinde 90 Bin TL kredi dağıtılacak. İhtiyaç kredisi kapsamında sunulan kampanya da faizle en dibe indirildi. İşte özel kredi hakkında bilmeniz gerekenler…

Akbank’tan Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi!

Akbank müşterilerine yine rahat nefes aldıracak ihtiyaç kredisi adı altında kredi imkanı sunuyor. Acil nakit ihtiyacı olan müşterilerine her daim cevap vermek isteyen Akbank’ın yeni sunduğu kredi miktarı ve faiz oranları merak konusu oldu.

Akbank müşterilerinin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. 90 Bin TL ile sınırlandırılan acil nakit ihtiyaçlar için ihtiyaç kredisi çıktı. Yeni kredi kampanyası herkesi sevindirdi.

Kredi miktarları arasında 59 bin TL ve altı olan kredi tutarlarına 36 ay vade imkanı sunan Akbank, 50 bin TL üzeri krediler için ise 24 ay vade sunuyor. Bunun yanında 3 ay geri ödemesiz kredi seçenekleri için belirlenmiş olan faiz oranı ise 3,39 olarak belirlendi.

Krediye Nereden Başvurulabilir?

Bu kredi için Akbank’a gitmeye gerek yok. Tek yapmanız gereken Akbank müşterisi olup Akbank uygulamasını indirmeniz. Akbank uygulamasına giriş yaptıktan sonra ihtiyaç kredisi adı altında bu krediye başvurabilirsiniz. Mobil uygulamayı indirmek istemeyen müşteriler için de internet bankacılığına giriş yaparak başvurabilir.

İhtiyaç Kredisi Kaç TL’ye Kadar Alınabilir?

Eğer büyük miktarda paraya ihtiyacınız varsa ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz. Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarına göre değişiklik gösterse de en fazla 120.000 TL'ye kadar ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

 Ancak bizim haberini yaptığımız ihtiyaç kredisi 90 Bin TL’ye kadar geçerlidir.

Editör: Birkan Erel