Meb Haber

Bir Öğretmen Böyle Bir Hakka Sahip Değildir! Çok Yazık!

Dünden beri gündemden düşmeyen öğrenciyi kitapla adeta linç eden Öğretmen hakkında en kısa zamanda açığa alındı haberini bekliyoruz. Öğrenciler taşkınlık yapabilir ancak çözümü bu değildir. Bir öğretmene bu görüntüler yakışmadı!

Abone Ol

Bir öğretmen öğrenci ne yaparsa yapsın bu hakka sahip değildir. Yıllardır öğretmenlik yapan M.B.'ye “Çok Yazık” demekten başka çare kalmıyor maalesef. İşte olayın detayları…

Hocam Dedikçe Vuracağım!

Olay dün sabah yaşandı. İddialara göre 9’uncu sınıfta öğrenim gören Y.E., gürültü yaptığı gerekçesiyle edebiyat öğretmeni M.B.  tarafından uyarıldı. İstanbul Beylikdüzü’nde yaşanan olayda bir öğrenci sınıfta gürültü yaptı ardından öğretmen ve öğrenci arasında tartışma yaşandı. Tartışma sonunda öğretmen kitapla öğrenciye vurmaya başladı. Öğretmenlerimizin zor bir mesleği olduğu gerçek. Sabır isteyen bir meslek olduğu da gerçek ancak, gürültü yaptı diye bir öğrenciye dayak atmak hiç olmayacak görüntülerdir. Öğrenci dayak esnasında hocam dediği sırada, öğretmenin “hocam dedikçe vuracağım” demesi de bu hakkı nereden bulduğunu sorgulattı. Bir öğrencin olayı kamerayla kaydetmesi ve sosyal medyaya vermesi de olayın açığa çıkmasına neden oldu. Bu üzücü durumu ogretmenhaber.org ailesi olarak kınıyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen hakkında soruşturma başlattı.

O Öğretmene Soruşturma!

Öğretmen hakkında Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. İncelemeler devam ediyor. Soruşturma da gelişme olduğunda sitemizden yayınlayacağız.