Henüz Elon Musk neden dava açtığına dair ve dava açmasını gerektiren belgeleri paylaşmadı. Ama açacağını da net bir şekilde belirtti. Elon Musk Bill Gates’İn sahip olduğu Microsoft’u dava edeceğini söyledikten sonra Microsoft’un Twitter verilerini izinsiz kullanmakla suçladı.

Elon Musk Neden Dava Açıyor?

[caption id="attachment_1903" align="alignnone" width="1280"] microsoft davası[/caption] Microsoft için Elon Musk “Twitter verilerini tartışmakla ilgili fikirlere açık olduğunu ancak Twitter’ın veri tabanını yağmalamanın, reklamları kaldırarak şeytanlaştırmanın ve sonrasında verilerini başkalarına satmanın, kazanmaya yönelik bir çözüm olmadığını belirtmişti.” Bundan önce biliyorsunuz ki Microsoft için” Twitter verilerini kullanarak yasa dışı eğitim aldılar. Dava zamanı.” Demişti. İki tarafında gergin olduğu ve aradaki tüm iplerin koptuğu anlaşılıyor. Bundan sonra açılan dava da Elon Musk nasıl belgeler ve kanıtlar ortaya koyacak onları göreceğiz.

Microsoft Ne Diyor?

Microsoft bu iddialar karşısında henüz cevap veremedi. Konuyla ilgili birçok sorular yöneltildi ancak yöneltilen tüm soruları cevaplamayı reddetti. Davayı takip edip göreceğiz.