Alpay Özalan’ın kendisine yönelik CHP’li trol gazeteci demesine oldukça sinirlenen Altaylı, Özalan için ‘’ona kırmızı kurdele takarım’’ dedi.

‘’Alpay Özalan okumayı öğrenmiş’’

Alpay Özalan'ın kendisini eleştirmesini değerlendiren Altaylı düşüncelerini şöyle ifade etti. ‘’Alpan Özalan hayatımızda uzun zamandan beri var. Ne zamandan beri var? Televolelerden beri var. Bir Televole kahramanıdır aslında. Ve onun ne olduğuyla ilgili kendi takım arkadaşı daha önce takım arkadaşı önemli açıklamalarda bulunmuştu. Beni CHP’li gazeteci zannetmiş. Beni tanımayan Alpay’ın bunu söylemesinde şöyle birkaç ilginç nokta var. Alpay Özalan demek ki okumayı sokmuş. Beni okuyor belli ki. Okuduğundan yanlış da olsa bir şeyler anlamaya çalışıyor. Şimdi ilk adımı geçtik. Okumayı söktü. Önümüzdeki 20s ene içeresinde Alpay Özalan anlamayı da sökecek inşallah. Çünkü şu anda belli ne okuduğunu ne dinlediğini anlıyor. Kulak var ama anlama yetisi henüz gelişmemiş. Bu evrimsel bir süreçtir. Zaman içerisinde gelişecektir.

Ancak okumayı sökmüş olması bile veya siyasi bir bahsi dinlemeye başlaması bile kendisi açısından çok önemli bir gelişmedir. Bu yüzden eski Televole kahramanı Alpay Özalan’ı kutluyorum. Kendisini gördüğüm yerde yakasına kırmızı kurdele takacağım. Çünkü biliyorsun eskiden okuma bayramında okumayı söken çocuklara kırmızı kurdele takılırdı. Ben de bu yüzden kırmızı kurdele takacağım. Mecliste gören herkes ‘’aa Alpay okumayı öğrenmiş’’ desin. Anlamayı da öğrendiği zaman o zaman ben yaşlanmış olurum o zaman da birisi ne takıyorsa taksın artık. Bu artık okuduğunu anlıyor desin ama ona daha çok zaman var biz görmeyiz.''

Editör: Deniz Beyatlı