Ünlü girişimci Elon Musk yakın zamanda Twitter’ı satın almıştı. Girişimciliğini ve yaratıcılığını konuşturarak projelerini geliştiren Elon Twitter’da bir yeniliğe daha imza attı. Twitter'da abonelik sistemini getiriyor.

Twitter’da İçerik Oluşturucularına Müjde!

Amerikalı iş adamı Elon Musk Twitter’da içerik oluşturucular için müjde verdi. Ücretli bir abonelik sunacaklarını açıklayan Elon Musk Twitter’da bir yeniliğe daha imza attı. Ünlü girişimci Elon Musk sahibi olduğu platform için “İçerik oluşturucular artık bu platformda metin, videolar ve resimlerine her yerden abonelik sağlayabilir” müjdesini verdi.

Twitter’dan Nasıl Para Kazanılacak?

Twitter kullanıcıları ve içerik üreticileri şirket tarafından belirlenen fiyat kategorilerine göre abonelerinden aylık ücret talep edecekler. Ödeme alındıktan sonra aboneler Twitter kullanıcısının ve içerik oluşturucusunun özel içeriklerine erişim olanağı sağlayacaklar. Bu sayede Twitter’dan para kazanma abonelik özelliği sayesinde mümkün olacak. Twitter'dan Ne Kadar Kazanılacak? Space X Üst yöneticisi Elon, Twitter ile 44 Milyar Dolar bandında anlaşma sağlamıştı. Ardından satın almayı gerçekleştirdi. Twitter'ı satın alan Musk, Tesla hisselerinden satışa çıkarmıştı. Twitter'ı aldığından beri rahat durmayan ünlü girişimci Elon Musk artık abonelik sistemi getirdi. Ancak içerik üreticilerinin ne kadar kazanacağına dair henüz bir açıklama gelmedi.