Meb Haber

Karacabey, Mustafakemalpaşa ve Susurluk’ta Okullar Pazartesi Günü Tatil mi?

Bursa ve Balıkesir Valiliklerinden sağanak yağış ve sel uyarısı yapıldı. Cumartesi sabah saatlerinde etkisini gösteren şiddetli yağış özellikle Güney Marmara bölgesini etkiledi. Susurluk, Karacabey ve Mustafakemalpaşa’da ara tatil dönüşü pazartesi günü okullar tatil edilecek mi? İşte cevabı…

Abone Ol

Bursa Valiliği, Balıkesir Valiliği ve AFAD turuncu alarm verdi. Yapılan duyuruya göre 18 Kasım 2023 Cumartesi günü sabahın erken saatlerinde başlayacak sağanak yağış ve fırtına Pazar akşamına dek etkisini sürdürecek. Ara tatilin son günlerinde güzel bir havada dışarıya çıkmak isteyenler evlerinde oturmak durumunda kalacak.

Bursa Valiliği, geçtiğimiz gün vatandaşlara uyarıda bulunmasının ardından bir uyarı da Balıkesir Valiliğinden geldi. Valilik açıklamalarını takibin Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine dayanarak AFAD, su taşkını, çatı uçması, ağaç, direk devrilmesi ve yıldırım düşmesi gibi hadiselere karşı dikkatli olunması konusunda vatandaşları uyardı.

Cumartesi sabahının ilk saatleri Mustafakemalpaşa, Susurluk ve Karacabey’de yağış etkisini göstermeye başladı. Gök gürültülü sağanak yağış her dakika etkisini artırırken öğrenciler, veliler ve öğretmenler Pazartesi okula gitmeyi engel oluşturacak bir durum oluşup oluşmayacağını merak etmeye başladı.

Yağışların Pazar akşamı sona ermesi sebebiyle Pazartesi günü herhangi bir tatil beklenmiyor. Yine de yüksek kesimlerde bölgesel olarak okullar tatil edilebilir.

Tüm vatandaşların Cumartesi ve Pazar günü dışarı çıkarken dikkatli olmaları gerekiyor. Mustafakemalpaşa, Karacabey ve Susurluk’ta herhangi bir tatil haberi aldığımızda web sitemizden duyuracağız.