Çanakkale Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Resul Demirbaş, İlkokul ve Ortaokul Müdürü olan G.E. tarafından öğretmenlere ve diğer çalışanlara mobbing uygulandığını iddia etti.

Okul Müdürü Şikayet Edildi!

Türk Eğitim Sen Çanakkale Şube Başkanı çok sert çıktı. Gerekli mercilere şikayetin yazılı olarak iletildiğini ancak henüz sonuç alınamadığını belirtti. Sendika tarafından yapılan yazılı açıklama da okul müdürü öğretmen ve diğer personellere baskı ve mobbing yapıyor. İddiasında bulundu. Mobnig mağdurları durumu yetkililere yazılı olarak iletti. Buna rağmen henüz bir gelişme mevut değil. En kısa zamanda hem öğretmenler hem de Sendika Başkanı müdür hakkında soruşturma istiyor.

Çanakkale’deki İlkokul ve Ortaokulu’n Müdürü Ş. G., öğretmenler ve diğer personel üzerinde sistematik mobbing uyguladığı iddialarıyla gündeme geldi. Türk Eğitim Sen Çanakkale Şubesi, yönetim olarak şikâyetlerini ilgili makamlara yazılı olarak ilettiklerini ancak sonuç alamadıklarını belirtti. Sendika yönetimi, kamuoyuna ve yetkililere seslenmek amacıyla basın mensupları aracılığıyla bu durumu duyurdu. Eğitim-Sen, Müdür Ş. G.’nin mesleki ve kişisel onuru zedelediğini, bağırarak konuşma gibi huzuru bozan davranışlarda bulunduğunu iddia etti.

Editör: Birkan Erel