Meb Haber

Sayın Yusuf Tekin Günaydın

Hürriyetçi Eğitim-Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e bu sabah böyle seslendi. Ardından öğretmenlerin talebini dile getirdi. Haberimizde…

Abone Ol

13 Kasım ile 17 Kasım tarihleri arasında öğrenciler ara tatildeler. Öğretmenler için ise durum farklı. Öğretmenler ara tatil seminerlerine katılım göstermek zorunda. Ancak 3 yıldır online yapılan seminerler bu kez okulda yapılacak. Üstelik öğretmenleri okula toplayan MEB seminerleri de öğretmenlerin video izlemesi şeklinde planladı.

Önceden planı olan, biletlerini alan, rezervasyon yaptıran öğretmenler durumun mağduriyetini şimdiden yaşıyor. Konunun çözümü için birçok sendika da devreye girmiş durumda. Bakanlıktan henüz konuya ilişkin öğretmenleri tatmin eden bir yanıt gelmezken öğretmenler karara oldukça tepkili.

Öğretmenler dün akşam saatlerinde konuya ilişkin tepkilerini sosyal medyada #OkuldaOnlineSeminereHayir başlığı altında toplanarak dile getirirlerken bu sabah Hürriyetçi Eğitim-Sen Genel Başkanı da öğretmenlerin konuya ilişkin talebini sosyal medya hesabından Bakan Tekin’e seslenerek dile getirdi.

Hürriyetçi Eğitim-Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu’nun paylaşımı

Sayın Yusuf Tekin Günaydın.

13-17 Kasım tarihleri arasında yapılacak mesleki çalışmaların uzaktan eğitim yoluyla yapılması, okulda toplanıp online video izlemekten daha makul olacaktır.

#OkuldaOnlineSeminereHayır