Meb Haber

Skandal Olay Öğretmen Tarafından Ortaya Çıkardı

Bolu’nun Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesinde skandal bir istismar ortaya öğretmen tarafından çıkarıldı. 75 yaşındaki komşunun cinsel istismarına uğrayan 9 yaşındaki M.Ö. yaşadıklarını 6 yıl sonra rehber öğretmenine anlattı.

Abone Ol

K.Ç. 2017 yılında 9 yaşındayken komşuları M.Ö. tarafından istismara uğradı. Çocuk aradan 6 yıl geçtikten sonra yaşadıklarını okulda rehber öğretmenine anlatırken öğretmen tarafından aileye bilgi verildi. Komşularının şikayetçi olduğu M.Ö tutuklu yargılandığı davada hapis cezasına çarptırıldı.

Bolu’da görülen davada 75 yaşındaki M.Ö. suçlamaları reddetti. İfadesinde "Kız, komşumun kızıdır. Kendisini kesinlikle kolundan tutup eve zorla getirip, cinsel istismarda bulunmadım. Eşim öldüğü için zaten üzüntü içerisindeyim. Böyle bir şey yapmam imkansız. Tahliyemi ve beraatımı istiyorum’’ demesine rağmen ceza almaktan kurtulamadı.

‘Korku içinde yaşadım’

Mağdur çocuk K.Ç. ise M.Ö.’nün ceza almasını isterken “Bu çirkin olayı sakladım. Hep korku ile yaşadım. Kimseye bir şey söylememem konusunda beni korkutmuştu. 6 yıl sonra ders sırasında olay aklıma geldi ve ağlamaya başladım. Durumu öğretmenime anlattım. Sanıktan şikayetçiyim ve cezalandırılmasını istiyorum” dedi.

1 çocuk ve 2 torun sahibi M.Ö. 8 yıl 4 ay sahip cezasına çarptırılırken olayı ortaya çıkan ise bir rehber öğretmen oldu.