8 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen törenle yerleştirme sonuçları açıklanan öğretmenler, Eylül ayı itibariyle göreve başladı. Van'a 2 bin öğretmenin atanmasıyla birlikte, bu öğretmenleri hoş bir atmosferde ağırlamak adına bir organizasyon düzenlendi.

Yoğun Katılımlı Bir OrganizasyonWhatsApp Image 2023-09-21 at 18.38.36

Organizasyon, İl Milli Eğitim bahçesinde gerçekleştirildi. Öğretmenlerin kaynaşmasını hedefleyen bu organizasyon, oldukça yoğun bir katılım gördü. Öğretmenler ve yöneticiler yeni öğretim yılı hakkında fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakaladı. İpekyolu, Tuşba ve Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürleri de bu önemli etkinlikte yer aldı.

Kübra Öğretmen'e Çiçek Verildiweb.whatsapp (3)

Öğretmenlerle tanışma faslından sonra Mehmet Nurettin Aras, sembolik olarak Kübra öğretmenimize bir çiçek takdim ederek, öğretmenlerin Van'da hoş karşılandığını vurguladı. Sayın Aras, bu tür etkinliklerin öğretmenler arasındaki bağları kuvvetlendirdiğini ve motivasyon sağladığını ifade etti.

Mehmet Nurettin Aras'tan Öğretmenlere Özel Mesaj

''Kıymetli arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz... Biz bu heyecanı sizlerle paylaşıyorum. İlk defa öğretmen olmak, ilk defa öğretmenlik mesleğinin tadına varmak çok heyecan verici... İçinizdeki bu heyecan hep devam etsin. Bizim arzumuz ve sizden ricamız bu... Hepinize sağlık afiyet diliyorum. Tekrar teşekkür ediyorum bugün buraya geldiğiniz için. Tekrar bekliyoruz. Burayı eviniz belleyin.''

Aras, yeni atanan öğretmenlerin her türlü sorun ve sıkıntısıyla rahatlıkla İl Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurabileceklerini vurguladı. Ayrıca, öğretmenevlerinin de öğretmenlerin kullanımına açık olduğunu belirtti.

Editör: Tugay AKSOY