Akbank müşterisi olanlar korkmayın! Hesabınıza girememenizin nedeni bakım çalışması.

Tam 5 Saat Kısıtlama Geliyor

Genellikle mobil uygulamasına dair problem yaşayan Akbank bakım çalışması yapacağını açıkladı. Akbank mobil için çalışmaların sürdüğünü açıklayan Akbank müşterilerinin daha iyi bir hizmet alabilmesi için bu çalışmanın yapıldığını söyledi. Akbank mobil uygulaması 11 Kasım Cumartesi 00:00 ile 05:00’a kadar sürecek.

Akbank’ın gönderdiği mesaj sayesinde bilgilendirme yapan müşteriler bu gece sabaha kadar mobil uygulamalarına giriş yapamayacak. Bankanın attığı mesaj şu şekilde;

"Çalışma süresince işlem kanallarımız ve dijital platformlarımızda portföy görüntüleme, emir gönderimi fonksiyonlarında erişim kesintisi yaşanacaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, bilgilerinize sunarız."

Akbank’ta Daha Önce Yaşanan Sorun Korku Yarattı!

Eylül ve ekim aylarında zaman zaman Borsa İstanbul'da Akbank uygulamasıyla işlem yapmak isteyen kullanıcılar giriş yapamamıştı. Sosyal medya da gündem olan bu sorun birçok müşteriyi de mağdur etmişti. Kullanıcılar yaşanan teknik aksaklık nedeniyle mağdur olduklarını sosyal medyadan dile getirmişti. Akbank’ta bir daha bu sorunların olmaması amacıyla teknik iyileştirmelere artık daha çok zaman ayırıyor.

Editör: Birkan Erel