Mardin Milli Eğitim Müdürlüğü İl geneli aldığı kararla okullar şokta. Okullarda satışlar durduruluyor. Filistin İsrail savaşı ülkemizde büyük boykotlara neden oluyor.

Boykot Var!

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü resmi açıklama yaptı ve “BOYKOT VAR” sloganıyla okullara mal satışlarına ambargo koydu. İsrail mallarının satışını engelleyen açıklamayı Milli Eğitim Müdürlüğü yaptı. İl geneli tüm okullarımızda İsrail mallarının satışını durduruyoruz açıklamasıyla tüm İsrail mallarını okullardan kaldırılacağını duyurdu. Bu şekilde farkındalık yaratacağını düşünen İl Milli Eğitim Müdürlüğü çoğu kesimden övgü aldı. Filistin’de yaşanan insanlık suçu için böyle bir tepki veren Müdürlük boykot ile beraber mallarının satışlarını durdurdu. Okul kantinlerinde Mardin'de artık İsrail malları satılmayacak.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü’de Açıklama Yaptı!

"Filistin'de yaşanan zulme karşı boykot çağrısına tam destek veriyoruz. Mardin Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze bağlı bütün tesislerimizde İsrail menşeli hiçbir ürünün satışı yapılmayacak, bu ürünler satın alınmayacak ve tüketilmeyecek."

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Açıklaması Şöyle;

'Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı tüm okul ve kurumlarımızda boykot edilen ürünler satın alınmayacak ve satılmayacaktır. Mardin Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Filistin'de yaşanan zulme karşı boykot çağrısına destek veriyoruz.''

Editör: Birkan Erel